©Storlienservice AB

Paketerbjudanden

Gör det enkelt!

Här finns alltid saker att uppleva, och vill du göra det enkelt för dig rekommenderar vi att du bokar ett av våra många paketerbjudanden.

 

Här står alltid naturen i centrum -men hur du vill uppleva den är helt upp till dig!

Vilket paket tycker du låter mest intressant?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga och Turskidåkning 21-24 mars 2019

 

Välkommen till en stressfri weekend med bara bra "ta-hand-om-dig-själv-aktiviteter".

Yoga, meditation, mindfullness, Gong-bad och turskidåkning, vilken fantastisk kombo!

Start tor 21 mars ca kl 16 och avslut sön 24 mars efter lunch.

Yogalärare Kristin Indergård, kommer under denna helg hålla i meditaioner, mindfullness och kundaliniyoga.

Efter morgonyoga, frukost och matsäckspackning skidar vi tillsammans ut på en tur till fjälls. Därefter bastu (kanske rullar vi oss i snön), yogar, äter god lokal mat och umgås. Massage kan bokas.

 

Kundaliniyoga brukar kallas medvetenhetens yoga. Fokus är att uppmärksamma hur det känns i kroppen, hjärtat o sinnet. Avslappning, andning och meditation är en viktig del av yogapasset och ställningarna/övningarna är enkla och effektiva.

 

Skidor går att hyra, inga förkunskaper krävs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alpin skidvecka "All inclusive"

Sportlovssemester

Detta paket är till dig som önskar unna dig en skidsemester utan matlagning, disk etc.

Här ingår allt: Skidhyra, liftkort, boende, sänglinne städning och mat.

Vackra Storlien erbjuder fantastisk skidåkning för hela familjen.

 

Bo med helpension i ett av Sveriges snösäkraste område med medeldjup på 2-3 m.

Storlien alpin, med sina 23 nedfarter och 9 liftar erbjuder fantastisk åkning för både nybörjaren och den mer avancerade åkaren. Funpark, snökitepark, bigjump och allt från blå till svart pist.

Efter en hård dag i backen kopplar ni av hos oss med god middag, bastubad, deltar i pingisturnering eller bara slappnar av i puben Bodegan med en bok, sällskapsspel eller goda samtal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiv & inspirerande hundhelg i fjällen

23-25 augusti

Ge din hund en riktig sommarpresent och låt hen stå i fokus under en rolig weekend i fjällen.

Du och din hund kommer att coachas i alla möjliga roliga utmaningar av den erfarna hundpsykologen och -insturktören Anja Wernersson.

Vi kommer att vandra i fantastisk fjällmiljö.

Det blir bl a spårträning, aktiva promenader, hundspel, nosaktiviteter, problemlösning, massage; aktiviteter som din hund kommer att tycka är riktigt roliga.

 

Ni kommer att vara en lagom stor grupp där Anja får möjlighet att lägga individuellt fokus på varje ekipage i de olika aktiviteterna. Det är era önskemål som i slutändan kommer styra helgens upplägg/aktiviteter.

 

Anja har en bred utbildning inom hund, har under många år utbildat terapihund-team, arbetat som terapihundförare, hjälpt "problemhundar" och hållt många hundkurser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fjällväxter i lugn och ro

18-21 juli

Släpp stressen och boka en weekend i fjällväxternas tecken.

Du kommer i lugn o ro att lära dig känna igen de vanligaste fjällväxterna o få kunskap om hur de anpassar sig efter klimatets växlingar. Välkommen till lugna, lärorika dagar i vacker fjällmiljö

Fjällsommaren är ofta väldigt intensiv, både när det gäller färgprakt o upplevelser. Då är det särskilt viktigt att stanna upp o njuta av nuet. Detta är en weekend för dig som vill lära dig känna igen de vanligaste fjällväxtera - i lugn o ro. Vi vandrar långsamt o stannar ofta. Vi samlas kring kaffe-eld o äter vår matsäck.

 

Kursledare är Lisa Öberg, fjällekolog/fil.dr i biologi, författare och naturfotograf. Hennes Flora för fjällvandrare kan köpas på plats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotograferande kvinnor

12-15 september

När sommaren övergår till höst bjuder vi in kvinnor i alla åldrar till en weekend med fokus på fotografering i fjällmiljö - landskap, växter o djur.

Med hösten kommer det lugn som den korta, intersiva fjällsommaren saknar. Den här prestigefria weekenden fokuserar vi på att löra oss fotografera allt det som fjällen har att erbjuda oss: landskap, växter, block o stenar, fåglar och andra djur som korsar vår väg. Vi pratar komposition, ljus o enkel kamerateknik.

Kursledare är Lisa Öberg, fjällekolog/fil.dr i biologi med klimatrelaterade förändringar av fjällens trädgränser som forskningsämne. Hon är också naturfotograf o författare.

Varmt välkomna till lärorika dagar i harmoni med naturen!

 

 

 

Klicka här för att se fler av våra paketerbjudanden