©Storlienservice AB

Paketerbjudanden

Gör det enkelt!

Här finns alltid saker att uppleva, och vill du göra det enkelt för dig rekommenderar vi att du bokar ett av våra många paketerbjudanden.

 

Här står alltid naturen i centrum -men hur du vill uppleva den är helt upp till dig!

Vilket paket tycker du låter mest intressant?

Passa på att smita bort från vardagsstressen några dagar och unna dig tid att andas. Hur skulle det kännas att vakna upp med snögnistrande vita fjälltoppar utanför fönstret en vanlig Måndag?

Det här paketet inkluderar allt du kan behöva för att bara vara. Helpension, logi, sänglinne & handdukar samt slutstädning.

Kommer du med tåg hämtar vi dig!

 

Vad roligt ni ska ha! Varför planera mer än nödvändigt? De långa skidspåren, den underbara utsikten, den varma bastun och goda maten väntar på er.

I paketet ingår helpension, logi, linneset och badrock för de vuxna. Sedan hjälper vi er gärna skräddarsy era fjällupplevelser med andra roliga aktiviteter eller skidhyra.

 

Har du anmält dig till Vasaloppet eller vill unna dig en weekend i längdspåren? Här har vi många mil spår att utmana sig i och ett toppenbilligt paket som inkluderar allt du kan tänkas behöva för att fokusera på träningen.

 

 

 

 

En hel vecka med utförsåkning i ett av Sveriges snösäkraste områden! Här finns 23 nedfarter, 9 liftar, Fun Park och Big Jump så hela familjen kan ha riktigt kul. Ni får skjuts till och från backen varje dag samt hämtning och lämning vid tåget. En smidig familjesemester helt enkelt!

 

 

 

Vad är bättre än att glida fram genom vildmarksfjällen på gnistrande vit snö under skollovet? -Inte mycket, det kan vi lova.

I paketet ingår skidhyra, helpension och logi.