Paketerbjudanden

©Storlienservice AB

Paketerbjudanden

Yoga och turåkning i Storlien 2022

31 mars - 3 april


En weekend där du tillåts sätta dig själv; sinnet, hjärtat och själen i första rummet.


Låt yogainstruktören Kristin Indergård guida dig i kundaliniyogans enkla och effektiva rörelser, meditationer, gongbad mm. Vi börjar och slutar dagen med yoga och under dagen går vi på kortare skidtur och äter vår matsäck.


När vi är tillbaka är bastun varm (kanske rullar du dig i snön), det finns tid att vila, läsa, umgås eller bara vara.


Njut av god mat (lokal vilt o fisk), upplev naturen, fjällen i vinterskrud, yoga, andas, meditera, njut av att ge dig själv en helg utan måsten, stress, städning mm och fyll dig med energi, fjälluft o gemenskap i yogan, andningen o meditationens läkande kraft.


Det som ingår i priset är helpension (middagsbuffé inkl dessert o kaffe, frukostbuffé samt lunchpaket) och logi med del i 2-bäddsrum tor-sön, alla aktiviteter med Kristin (yoga 2 ggr/dag, meditationer, gongbad), bastu, turskidåkning, linneset inkl handdukar samt slutstädning.


Pris från 5410 kr/pp (del i 2-bäddsrum)
Tillägg för enkelrum 750 kr i mån av tillgång
Tillägg för rum med toalett 225 kr i mån av tillgång


Minst antal deltagare 6 st och max 10 st

Yoga och fjällvandring

18-21 augusti // 1-4 september


En weekend där du tillåts sätta dig själv; sinnet, hjärtat och själen i första rummet.


Låt yogainstruktören Kristin Indergård guida dig i kundaliniyogans enkla och effektiva rörelser, breathwalk, meditationer, gongbad mm. Vi börjar och slutar dagen med yoga och under dagen vandrar vi i den vackra rogivande fjällnaturen och äter vår matsäck. Bland annat går vi utmed Blomsterstigen där Dr Ernst Westerlund, som verkade här i Storlien kring sekelskiftet 1800-1900, ordinerade bra luft, bra kost och motion (idag får man motion på recept, han var verkligen före sin tid, en riktig pionjär). Kanske finner vi hjortron att mumsa på, i Renens rike, utmed våra vandringar. När vi är tillbaka är bastun varm, det finns tid att vila, läsa, umgås eller bara vara.


Njut av god mat, upplev naturen i fjällen under sommaren, yoga, andas, meditera, njut av att ge dig själv en helg utan måsten, stress, städning mm och fyll dig med energi, fjälluft o gemenskap i yogan, andningen o meditationens läkande kraft.


Det som ingår i priset är helpension (middagsbuffé inkl dessert o kaffe, frukostbuffé samt lunchpaket) och logi med del i 2-bäddsrum tor-sön, linneset inkl handdukar, slutstädning, alla aktiviteter med Kristin (yoga 2 ggr/dag, meditationer, gongbad), bastu, vandring.


Pris från 5410 kr (del i 2-bäddsrum, icke medlem i Turistföreningen)
Tillägg för enkelrum 750 kr i mån av tillgång
Tillägg för rum med toalett 225 kr i mån av tillgång


Minimum 6 deltagare max 10 st

Fjällfotoweekend 9-12 sept


När sommaren övergår till höst bjuder vi in alla fotointresserade till en weekend med fokus på fotografering i fjällmiljö.

Den här prestigefria weekenden fokuserar vi på att fotografera en del av allt det fjällen har att erbjuda: landskap, växter, block och stenar, fåglar och ev. andra djur som korsar vår väg.
Vi pratar komposition, ljus o enkel kamerateknik – vi anpassar oss såklart efter deltagarnas kunskapsnivå, utrustning och önskemål.


Kursledare är naturfotografen Lisa Öberg. Hon är också fjällekolog/fil.dr i biologi med klimatrelaterade förändringar av fjällens trädgränser som forskningsämne och författare.
Läs mer om Lisa på www.lisaoberg.se


Varmt välkomna till spännande och färgsprakande dagar i harmoni med naturen!


Början: torsdag kl. 18.00 med middag
Kvällspass med introduktion (torsdag) samt fredag och lördag genomgång av dagens bilder.
Slut efter bildgenomgången lördag kväll

Det som ingår är:
-Kursledare tor-lör
-Logi, del i 2-bäddsrum
-Matpension (middagsbuffé (start tor), frukostbuffé o lunchpaket slut söndag
-Sänglinne (inkl handdukar)
-Slutstädning

Pris från 4200 kr/person för del i 2-bäddsrum
Enkelrumstillägg 600 kr
Minst antal deltagare för att Evenemang ska bli av är 8 st

Du hittar även eventen på vår fb-sida