Paketerbjudanden

©Storlienservice AB

Paketerbjudanden

Alpin skidvecka All Inclusive Sportlovssemester


Detta paket är till dig som önskar unna dig en skidsemester utan matlagning, disk etc.

Här ingår allt: Skidhyra, liftkort, boende, sänglinne städning och mat.

Vackra Storlien erbjuder fantastisk skidåkning för hela familjen.

 

Bo med helpension i ett av Sveriges snösäkraste områden med medeldjup på 2-3 m.

Storlien alpin, med sina 23 nedfarter och 9 liftar erbjuder fantastisk åkning för både nybörjaren och den mer avancerade åkaren. Funpark, snökitepark, bigjump och allt från blå till svart pist.


Efter en hård dag i backen kopplar ni av hos oss med god middag, bastubad, deltar i pingisturnering eller bara slappnar av i puben Bodegan med en bok, sällskapsspel eller goda samtal.

Alpin skidvecka i storlien - Självhushåll


Ett flexibelt alternativ för er som vill uppleva alpina Storlienfjälen för en mindre peng.

Här har vi ett flexibelt paket som ger er frihet att själva bestämma över detaljerna och lyxnivån på semestern. Kanske vill ni laga er egen mat i våra gästkök eller bara äta frukost hos oss? Kanske unna er en middag eller våffla i matsalen eller i vår mysiga pub Bodegan?I paketet är det viktigaste för en underbar vecka i backarna fixat: boende, liftkort, samt hyra av Alpint standard skidpaket (skidor, stavar samt pjäxor) 7 dagar.

Yoga och turåkning 2021

11-14 mars // 15-18 april


En weekend där du tillåts sätta dig själv; sinnet, hjärtat och själen i första rummet.


Låt yogainstruktören Kristin Indergård guida dig i kundaliniyogans enkla och effektiva rörelser, meditationer, gongbad mm. Vi börjar och slutar dagen med yoga och under dagen går vi på kortare skidtur och äter vår matsäck.


När vi är tillbaka är bastun varm (kanske rullar du dig i snön), det finns tid att vila, läsa, umgås eller bara vara.


Njut av god mat (lokal vilt o fisk), upplev naturen, fjällen i vinterskrud, yoga, andas, meditera, njut av att ge dig själv en helg utan måsten, stress, städning mm och fyll dig med energi, fjälluft o gemenskap i yogan, andningen o meditationens läkande kraft.


Det som ingår i priset är helpension (middagsbuffé inkl dessert o kaffe, frukostbuffé samt lunchpaket) och logi med del i 2-bäddsrum tor-sön, alla aktiviteter med Kristin (yoga 2 ggr/dag, meditationer, gongbad), bastu, turskidåkning, linneset inkl handdukar samt slutstädning.


Pris från 5260 kr (del i 2-bäddsrum, medlem i Turistföreningen)
Pris från 5410 kr (del i 2-bäddsrum, icke medlem i Turistföreningen)
Tillägg för enkelrum 700 kr i mån av tillgång
Tillägg för rum med toalett 225 kr i mån av tillgång

Minst antal deltagare 6 st och max 10 st

Snöskoweekend 25-28 mars


I början av april, när solen börjar värma och dagarna blir längre, drar vi ut på snöskovandring i fjällbjörkskogen. Vi njuter av det snöklädda landskapet och tittar på träd, lavar och allehanda spår. Kanske ser vi även fåglar och andra djur.


Kursledare är Lisa Öberg, fjällekolog/fil.dr i biologi med klimatrelaterade förändringar av fjällens trädgränser som forskningsämne. Hon är också naturfotograf o författare.


Varma skor (kängor eller liknande) och kläder – inklusive mössa, vantar, långkalsonger etc - är nödvändig utrustning, liksom solglasögon. Ta även gärna med solskyddsmedel, kamera och kikare plus ev. stavar. Snöskor (och stavar) finns att hyra för er som inte har egna.


Varmt välkomna till härliga, rofyllda dagar i en lugn och vacker miljö!


Det som ingår i priset är helpension (middagsbuffé inkl dessert o kaffe, frukostbuffé samt lunchpaket) och logi med del i 2-bäddsrum tor-sön, alla aktiviteter med Lisa, bastu, linneset inkl handdukar samt slutstädning.


(mer info om antal deltagare+pris kommer)

Du hittar även eventen på vår fb-sida

Fjällväxter 1-4 juli


Släpp stressen och boka en weekend i fjällväxternas tecken.  Fjällsommaren är ofta väldigt intensiv, både när det gäller färgprakt o upplevelser. Då är det särskilt viktigt att stanna upp o njuta av nuet. Detta är en weekend för dig som vill lära dig känna igen de vanligaste fjällväxtera - i lugn o ro.


Vi vandrar långsamt o stannar ofta. Vi samlas kring kaffe-eld o äter vår matsäck. Kursledare är Lisa Öberg, fjällekolog/fil.dr i biologi, författare och naturfotograf. Hennes Flora för fjällvandrare kan köpas på plats.


Det som ingår är 2 heldagar med lättare vandring och kunskapsutbyte tillsammans med Lisa Öberg, boende del i 2-bäddsrum tor-sön (3 nätter), helpension (frukostbuffé, lunchpaket o middagsbuffé inkl dessert), linneset inkl handdukar, samt slutstädning.


(mer info om antal deltagare+pris kommer)

Du hittar även eventen på vår fb-sida

Naturens anpassning till klimatet

15-18 juli


Mer info kommerDu hittar även eventen på vår fb-sida

Yoga och fjällvandring

19-22 augusti // 2-5 september


En weekend där du tillåts sätta dig själv; sinnet, hjärtat och själen i första rummet.


Låt yogainstruktören Kristin Indergård guida dig i kundaliniyogans enkla och effektiva rörelser, breathwalk, meditationer, gongbad mm. Vi börjar och slutar dagen med yoga och under dagen vandrar vi i den vackra rogivande fjällnaturen och äter vår matsäck. Bland annat går vi utmed Blomsterstigen där Dr Ernst Westerlund, som verkade här i Storlien kring sekelskiftet 1800-1900, ordinerade bra luft, bra kost och motion (idag får man motion på recept, han var verkligen före sin tid, en riktig pionjär). Kanske finner vi hjortron att mumsa på, i Renens rike, utmed våra vandringar. När vi är tillbaka är bastun varm, det finns tid att vila, läsa, umgås eller bara vara.


Njut av god mat, upplev naturen i fjällen under sommaren, yoga, andas, meditera, njut av att ge dig själv en helg utan måsten, stress, städning mm och fyll dig med energi, fjälluft o gemenskap i yogan, andningen o meditationens läkande kraft.


Det som ingår i priset är helpension (middagsbuffé inkl dessert o kaffe, frukostbuffé samt lunchpaket) och logi med del i 2-bäddsrum tor-sön, linneset inkl handdukar, slutstädning, alla aktiviteter med Kristin (yoga 2 ggr/dag, meditationer, gongbad), bastu, vandring.


Pris från 5260 kr (del i 2-bäddsrum, medlem i Turistföreningen)
Pris från 5410 kr (del i 2-bäddsrum, icke medlem i Turistföreningen)
Tillägg för enkelrum 700 kr i mån av tillgång
Tillägg för rum med toalett 225 kr i mån av tillgång

Minimum 6 deltagare max 10 st

Fotoweekend för kvinnor


När sommaren övergår till höst bjuder vi in kvinnor i alla åldrar till en weekend med fokus på fotografering i fjällmiljö - landskap, växter o djur.

Med hösten kommer det lugn som den korta, intensiva fjällsommaren saknar. Under den här prestigefria weekenden fokuserar vi på att lära oss fotografera allt det som fjällen har att erbjuda oss: landskap, växter, block och stenar, fåglar och andra djur som korsar vår väg. Vi pratar komposition, ljus o enkel kamerateknik.

 

Kursledare är Lisa Öberg, fjällekolog/fil.dr i biologi med klimatrelaterade förändringar av fjällens trädgränser som forskningsämne. Hon är också naturfotograf o författare.

 

Varmt välkomna till lärorika dagar i harmoni med naturen!

Incheckning från kl 14, start ca kl 16 tor och slutar ca 13-14 sön.

Pris från 4700 kr

Du hittar även eventen på vår fb-sida